Zaštita od neželjenih upada

 

Protuprovalna vrata odličan su način dodavanja dodatnog elementa zaštite vašem domu i obitelji.

Door-AL protuprovalna vrata proizvedena su pomoću vrhunskih tehnologija i opremljena kvalitetnim sigurnosnim uređajima, a njihov dizajn uz zvučnu i toplinsku zaštitu daje i poseban dojam vašem prostoru.

Vrata se mogu „obući“ te prilagoditi svakoj okolini i životnom stilu. Svaka potreba i stil života pronalaze svoje idealno rješenje u tisućama kombinacija boja, kućišta, dizajna i ukrasa tako da smo sigurni da ćete izabrati vrata po svom ukusu.

Moderna protuprovalna vrata danas mogu biti izrađena od drveta, željeza ili čelika. Sve su to izvrsne opcije kada je u pitanju zaštita vašeg doma.

Važno je napomenuti da osim standardnih vrata imamo mogućnost izradu vrata prema postojećem zidarskom otvoru te na vanstandardne mjere bez ograničenja. Time sprječavamo nepotrebne dodatne radove i moguća oštećenja.

Sva vrata su proizvedena i testirana po strogim EU normama te za njih posjedujemo hrvatske, talijanske, austrijske i europske CE certifikate. Na sva protuprovalna vrata odobravamo 36 mjeseci garancije.

  • All

ZATRAŽITE PONUDU

Kontaktirajte nas i s našim savjetnicima dogovorite sve što vas interesira. Naši savjetnici vas čekaju.
Zatraži ponudu